13. juli 2024

Hadsten Håndbold har fat i de helt unge om lørdagen

Henover de sidste efterhånden mange år har lørdage været lig med børnetræninger i Hal 1 og 2 i Hadsten Kultur- & Idrætscenter. 

Lørdag var ingen undtagelse, hvor omkring 120-130 børn var forbi hallerne lørdag formiddag for at deltage i børnetræninger for Trille Trolle, U7, U9 og LykkeLiga. 

“Trille Trolle har altid været et tilløbsstykke og i flere år var vi uden sammenligning Danmarks største hold for de mindste mellem 2-5 år. Under Corona er vi faldet lidt i antallet, men lørdag formiddag var vi oppe og ringe omkring de 35-40 småbørn der med deres forælder i hånden, fik leg, dans, smil, grin og glæde ved at være i hallen. Meget omkring Trille Trolle Håndbold handler i bund og grund om at vænne børnene til at være i hallens omgivelser og bliver stimuleret motorisk, nogle gange med en bold som centrum for legen, andre gange ikke”, fortæller Simon Olsen, der er Eventchef i Hadsten Håndbold.. 

U7 var 35 om formiddagen, hvor det minder meget om Trille Trolle Håndbold, men lidt mere håndboldorienteret, hvor der sættes skud på mål og en smule kamp på programmet også, men stadig med legen i fokus hele vejen. 

U9 var 40 (!!!) til lørdagens træning, hvor der blev skudt på mål, leget forskellige lege og spillet lidt kamp til sidst – de skal nemlig også snart til stævne og spille kampe igen, efter U9 piger vandt Tornby Cup tilbage i September. 

LykkeLiga har været lidt ramt af Corona, men nu hvor restriktionerne er helt væk, kunne man byde velkommen til intet mindre end 17 forrygende unge mennesker med et udviklingshandicap. Her er legen meget i fokus og fællesskabet, men kamp til sidst med trænerne, er et stort hit for de fantastiske unge mennesker. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler