20. juli 2024

Hadsten Håndbold i Top-5 efter stor medlemstilgang

Det er ikke mange år siden, at Hadsten IF og HSK Håndbold blev slået sammen til én fælles håndboldklub, men allerede nu kan man konstatere, at det har været en succes.

Alene de sidste to, har man oplevet en medlemsfremgang på 50%, hvilket gør, at klubben har rundet 600 medlemmer. Det betyder, at klubben nu er i Top-5 over klubber med flest medlemmer, hvor blandt andet Silkeborg-Voel er blevet overhalet indenom.

”Nu blev jeg jo først ansat efter man slog klubberne sammen, men man må sige at folkene bag, ramte hovedet på sømmet, da man tog den beslutning om at samle kræfterne under samme ”flag”. Det er noget man i dag ser frugterne af”, udtaler Simon Buus Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold.

Det er især i de yngre årgange, at man har oplevet en stor vækst, og godt 400 af klubbens medlemmer er mellem 2 og 12 år, hvilket lover godt for fremtiden.

”Nogle fantastiske ildsjæle på de yngste årgange, har formået at skabe noget helt unikt omkring eksempelvis Trille Trolle håndbold. Og så er konceptet givet videre, til nye personer, som har videreført det til UG. Det munder nu ud i at vi kan se på U11-U13 årgangene at der er et stort grundlag nedefra”, fortæller Simon.

Tæller man de frivillige med, som trænere, holdledere og tidstagere, ja så runder man over 700 aktive i klubben, hvilket må siges at være ganske imponerende. På seniorsiden har klubben sågar et 1. divisionshold og et 3. divisionshold.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler