19. maj 2024

Hadsten Håndbold laver aktivitets-weekend for hele familien

Det årlige børnesponsorløb, der normalt afholdes i midtbyen, blev desværre aflyst på grund af Corona. Det vil Hadsten Håndbold nu skabe et alternativ til, så der fortsat kan hentes sponsorpenge ind til holdkasserne i ungdomsafdelingen. 

Hadsten Håndbold vil i weekenden d. 4.-6. september afholde en aktivitetsweekend for spillerne i klubben, eller faktisk gerne for spillerne og deres familier. Den kaldes for ”Hadsten Håndbold Weekend – med familien”. 

En af idémændene bag konceptet er ungdomsudvalgsmedlem Bo Stærk, der glæder sig til at følge kreativiteten ude i familierne. 

”Vi ser hvert år, hvordan de penge, spillerne løber ind, giver masser af gode oplevelser til fællesskabet. Pengene plejer at gå direkte til holdkasserne, og anvendes gennem sæsonen på sociale aktiviteter, der skaber andre oplevelser, end dem spillerne får på halgulvet. De indsamlede penge har jo som sådan ingen værdi i sig selv. Det er alle de smil hallen efterfølgende fyldes med, der giver værdi”, fortæller han og fortsætter: 

”Tanken bag en aktivitetsweekend, er at man som familie har mulighed for at støtte op om sit barns fællesskab i klubben. Og det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke ønsker at lægge pres på familierne. Det er helt frivilligt at deltage. For os handler det om at facilitere en weekend, der på en sjov og aktiv måde kan være med til at støtte op om holdene i klubben” siger Bo Stærk.

Håndboldklubbens formålsparagraf er “gennem kvalificerede tilbud, at fremme mulighederne for aktivt at kunne dyrke idræt på såvel elite- som breddeniveau i Hadsten.

” Den beskrivelse er vi stolte af, og vi håber, at vi rammer plet med weekenden. Derfor forsøger vi også, at prikke til kreativiteten for, hvordan man er aktiv. Fantasien sætter ingen grænser, og det gør vi i hvert fald heller ikke”, smiler Bo Stærk og tilføjer: “Jeg regner da selv med, at mine små håndboldspillere får skarp konkurrence i “hvor-mange-æbler-kan-vi-kaste-i-spanden-verdensmesterskabet”.

Klubbens spillere skal selv finde ”sponsorer” i den nærmeste omgangskreds: det kan være en onkel, der giver 10 kr. per Tik-Tok-dans. En mor, der giver 50 øre per mavebøjning for far – og børnene. Bedsteforældrene til “mine” små håndboldspillere kommer i hvert fald til at slippe en 20´er per bombe vi alle kan lave i friluftsbadet den weekend.

Partner på konceptet er Fysio-shop.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler