23. september 2023

Hadsten Håndbold mødte overmagten

Det blev ikke til nogen pokaloverraskelse, da Hadsten Håndbold torsdag aften mødte Ligaholdet fra Silkeborg-Voel. Efter 9-18 ved pausen, endte kampen med et nederlag på hele 15-35.

Der var det meste af vejen klasseforskel på de to hold, og enhver fejl af hjemmeholdet blev prompte straffet i den anden ende på kontra, mens det i det stationære spil i lange perioder egentlig så fornuftigt ud, om end Hadsten havde store problemer med at komme til ordentlige afslutninger.

“Jeg synes egentlig, at vi står fornuftigt i forsvaret og gør hvad vi kan, for at gøre det svært for dem. Det er angrebet der i aften er problemet, hvor vi har det svært og brænder for meget, og så er et hold som Silkeborg bare effektive. Jeg vil tro, at de scorer 17-18 mål alene på kontra, så det er for alvor her, at kampen bliver afgjort”, lyder vurderingen fra Mathias Broløs til ByensNyt.dk efter kampen.

Nu venter der en mindre pause, før det går løs i 1. division, hvor Lyngby er første modstander 5. september. Lyngby er lige rykket op, så der burde være en god chance for at komme godt fra start.

“Jeg tænker at det er fornuftigt for os, at starte med ud med Lyngby, som lige er rykket op og skal vende sig til niveauet. Omvendt er der ingen lette kampe, så vi skal ikke tro at det bliver let. Kan vi få gang i vores angrebsspil, og så stå som vi gør i dag i forsvaret, så skal det nok gå, så det må vi arbejde hen i mod”, siger han slutteligt.

Kampens spiller blev Sofie Ladekjær, der gik forrest og kæmpede alt hvad hun havde lært, både i forsvar og angreb på en aften, hvor det var lidt op ad bakke.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler