21. maj 2024

Hadsten Håndbold og vestjyskBANK forlænger hovedsponsorat

Hadsten Håndbold og Vestjysk Bank i Hadsten er for mange næsten et synonym med hinanden. Igennem mange år har partnerskabet været trofast, loyalt og stort og nu forlænges det med yderligere en sæson, da Vestjysk Bank har forlænget hovedsponsoratet i klubben.

Hadsten Håndbold har over de senere år oplevet en eksplosiv medlemsvækst, indenfor de seneste 2 år er man gået fra 400 aktive medlemmer til over 600, mens der er over 150 ledere, frivillige og bestyrelse i klubben. Det gør at klubben nu er i blandt de 5 største håndboldklubber i Danmark.

Derfor er det også helt naturligt for Vestjysk Bank i Hadsten at forlænge hovedsponsoratet.

”Vi kan jo se hvordan klubben er enormt synlig lokalt, og får skabt en masse gode initiativer, som aktiverer lokalområdet. Det vil vi naturligvis gerne bakke op omkring og er rigtig glade for vi har fået forlænget aftalen med Hadsten Håndbold”, udtaler afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Hadsten, Hans Peder Hansen i en pressemeddelelse fra Hadsten Håndbold.

Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold, Simon Buus Olsen, er også rigtig glad for Vestjysk Banks trofaste opbakning, og specielt i denne usikre tid.

”Det er en underlig tid vi er i, og vi står lidt med en usikkerhed på hvor hårdt vi bliver ramt i klubben. Derfor er det bare rigtig dejligt, at Vestjysk Bank har handlet så hurtigt efter krisen brød ud, om at få forlænget hovedsponsoratet, for at give os en sikkerhed. Det kan jeg kun rose Hans Peder og de andre involverede i Vestjysk Bank, ift. forlængelsen.
Jeg er naturligvis også glad for at det ikke kun er pga. krisen de forlænger, men også fordi de faktisk er så tilfredse med vores partnerskab. Det er vi også, Vestjysk Bank har igennem så mange år været en integreret del af byen og Hadsten Håndbold, at det vel sagtens er et af de længste hovedsponsorater i dansk idræt og det er imponerende synes jeg og et tegn på begge parter trives i det”, udtaler Simon Buus Olsen.

Hovedsponsoratet vil løbe for den kommende sæson og vil bl.a. også inkludere halnavnet på Hal 1 i Hadsten Kultur- & Idrætscenter, vestjyskBANK Arena.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler