9. december 2023

Hadsten Håndbold på svær opgave mod Vendsyssel

Efter en mindre kamppause, er Hadsten Håndbold igen klar til kamp i kvindernes 1. division. Det bliver til gengæld en svær en af slagsen, når turen går til det Nordjyske, hvor Vendsyssel Håndbold venter.

Nordjyderne, med tidligere Hadsten-træner Kent Ballegaard i spidsen, ligger i front af 1. division, og ligner lige nu, et seriøst bud som oprykker til HTH Ligaen. Så det er ikke nogen let opgave der venter, og sidst de to hold mødtes, fik Hadsten mandskabet da også en mindre håndbold lektion, hvor de tabte med hele 17-29.

Hadstens træner, Mathias Broløs, forventer da også en svær kamp, men er klar til at give vendelboerne kamp til stregen.

“Vi drager nord på, for at møde topholdet. De har spillet en god sæson, og har et stærkt hold. Derfor er Vendsyssel også kæmpe favorit til kampen. Vi går ind i en periode nu, hvor alle kampe er super vigtige. Og selvom opgaven hedder Vendsyssel, så er vi klar til at spille os tilbage i det spor, hvor jeg synes vi havde fundet noget godt. Først og fremmest har vi en tro på tingene, og vil gerne ud og vise et god udtryk”, fortæller han til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

ByensNyt.dk følger naturligvis op på kampen, både med resultat og reaktioner efter kampen, der bliver spillet klokken 15.00.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler