24. maj 2024

Hadsten Håndbold sendt på græs!

Normalt er det i en hal, at man spiller håndbold, men når nu hallen er lukket, så må man være kreativ, og det har ført til at man har fået lavet to baner udendørs.

De er så vilde med at spille håndbold i Hadsten Håndbold, at de ikke længere kan vente på, at hallerne igen kan bruges. Derfor blev der sendt en nødraket af sted mod HSK Fodbold, der har en lille maskine, der kan optegne baner. Normalt bruges den til fodboldbaner, men den kan også optegne håndboldbaner og meget andet, så derfor var det helt oplagt, at få Martin Roed fra HSK Fodbold til at hjælpe.

“Det er fantastisk, at HSK har sådan en maskine, og fedt at de ville træde til så hurtigt. Nu er vi klar med to baner til på mandag, hvor der allerede er mange hold der har meldt ind, at de gerne vil bruge banerne, så jeg tror der bliver fuld belægning mange af dagene”, lyder det fra Simon Olsen, der er Salgs- og eventchef for Hadsten Håndbold, da ByensNyt.dk fanger ham på mobilen.

Også HSK Fodbolds formand, Gert Jensen, er glad for, at man kan hjælpe hinanden i denne tid, der på mange måder indbyder til nye samarbejder på tværs.

“Kridtmaskinen er som udgangspunkt tænkt til de fodboldklubber, der ligger rundt om os, f. eks HØST og Voldum, men når det nu er muligt at den også kan kridte en håndboldbane op, så er det da helt oplagt, at vi kan hjælpe Hadsten Håndbold. Stor ros til Martin, for at han lige tog sig tid til det”, siger Gert Jensen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler