15. juni 2024

Hadsten Håndbold stolte over kåring til Årets Forening

I den seneste tid, har Lokalavisen Favrskov afholdt afstemning til Guldfesten, og i kategorien om årets forening, var det igen i år Hadsten Håndbold, der løb med prisen.

Det er læserne der har stemt Hadsten Håndbold frem til sejr, og klubbens Event og Salgschef, Simon Olsen, er da også ganske godt tilfreds med situationen, da ByensNyt.dk spørger ind til den nyvundne pris.

“At vinde prisen for 2. år i træk er jo helt vildt. Og i sådan et stærkt felt af så gode og inspirerende foreninger, det kan vi jo kun være ydmyge omkring. At det bliver afgjort med 1 point, viser jo også bare at alle 4 har gjort et flot stykke arbejde det sidste år”, fortæller han til ByensNyt.dk og fortsætter:

“Prisen kan vi tilegne vores fantastiske frivillige trænere, ledere, tidtagere, holdledere, bestyrelse, forældre, fanklub, støtteforening og mange flere. Det er på grund af dem, at vi har haft den enorme udvikling de seneste år, som i sidste ende kommer vores medlemmer til gode via fede rammer, udvikling, oplevelser og et unikt fællesskab”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler