28. februar 2024

Hadsten Håndbold videre i Santander Cuppen

Uden de helt store problemer spillede Hadsten Håndbold sig her til aften videre i Santander Cuppen, også kendt som Pokalturneringen. Sejrscifrene over Ikast lød på 28-21.

Ikast spiller til dagligt i 2. division, og derfor var der på forhånd lagt op til, at Hadsten Håndbold var på en overkommelig opgave. Men holdets træner, Mathias Broløs, fortalte efter kampen i torsdags mod Ringkøbing til ByensNyt.dk, at aftenens kamp, ikke havde førsteprioritet, hvilket kampens resultat måske også indikerer en smule.

Hadsten Håndbold kæmper lige nu en hård kamp i bunden af 1. division, og det er i det lys, at Mathias Broløs´ udtalelse skal ses.

Nu har holdet en kamppause frem til 28. februar, hvor det så gælder et andet bundhold Sæby på hjemmebane, og hvor der meget gerne skal to point på kontoen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler