8. december 2023

Hadsten Hallerne bliver fyldt op på fredag

På fredag bliver hele halkomplekset ved Hadsten Skole, også kaldet HKIC fyldt ud. I Hal 2 og gymnastiksalene er der Party456, for 4 – 6 klasserne, og i vestjyskBANK Arena, er der fredagshåndbold.

Mens det bliver muntert fra start til slut i Hal 2, så er der ingen tvivl om, at det bliver lidt mere nervepirrende i vestjyskBANK Arena. Her skal Hadsten Håndbolds 1. divisionshold nemlig møde Sæby, i et vaskeægte bunddrama, hvor Hadsten akut har brug for point.

Inden kampen er der mulighed for at spise byg-selv burger i caféen, og Wineboutique serverer smagsprøver både før og under kampen, så der er bestemt noget at komme efter på fredag. Caféen har også åbent efter kampen, hvor det forhåbentligt er sejrsøl der skal drikkes, og har man børn med til Party456, ja, så kan man jo passende blive hængende og tage dem med hjem, når festen slutter klokken 22.00.

ByensNyt.dk har naturligvis mere om kampen i løbet af ugen, og vi følger såmænd også op på Party456.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler