1. februar 2023

Hadsten-træner: Vi er knivskarpe

Søndag eftermiddag, serverede Hadsten Håndbold julelækkerier for hjemmepublikummet, da de lidt overraskende slog topholdet SønderjyskE med 23-22, og dermed fik to tiltrængte point på kontoen.

Holdets træner, Mathias Broløs, var efter kampen godt tilfreds med holdets indsats, og havde roser til hele holdet, der leverede en flot indsats i begge ender.

“Jeg er meget stolt over vores præstation, og det udtryk vi kommer med. Det var en flot holdpræstation, og en kamp hvor vi er knivskarpe i forsvaret. Vi havde udfordringer i angrebet i perioder, men stresser ikke, og formår at være kyniske på de afgørende tidspunkter, fortæller han og tilføjer:
” Det er fedt at få to point ud af vores hårde arbejde, og vi ved at vi er i det rette spor lige nu”, udtaler Mathias Broløs efter kampen til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler