28. februar 2024

Hadsten fik flot sejr over SE

I en særdeles tæt affære, lykkedes det Hadsten Håndbolds 1. divisionshold, at vinde 23-22 over SønderjyskE søndag eftermiddag, og fik dermed to vigtige point på kontoen.

Det blev tæt, det blev dramatisk og det blev til to flotte point mod topholdet og opryknings aspiranterne fra SønderjyskE, der før kampen fristede en tilværelse som nummer tre i tabellen.

Før kampen, var Hadsten-holdet klar over at man skulle slå til i forsvaret overfor en rigtig stærk offensiv fra SønderjyskE, med mange forskellige kompetencer. 
Og forsvaret stod godt, rigtig godt endda. Efter 18 minutter stod der 4-4, hvor en storspillende Marie Aas i målet tog alt der kom forbi et betonforsvar i første halvleg. 

Anført af en stærk venstreside i angrebet med Majken Hedegaard og Stine Schmidt, gik Hadsten Håndbold til pause foran 10-9. 

2. halvleg startede Hadsten ikke godt, og SønderjyskE kom hurtigt foran 13-11 og kunne have udbygget til 14-11, men Marie Aas holdt holdet inde i kampen. 
Herfra fik pigerne fat igen, og pludselig var det hele vendt på hovedet og med otte minutter igen, gjorde Majken Hedegaard det til 20-16 og det lignede en afgørelse på kampen. 
Men Sønderjyske gav ikke op og med 4 hurtige mål, var man nu status quo med fire minutter tilbage, 20-20. 

Til sidst var det en utrolig kølig Sofie Hakala der først scorede på et straffekast og efterfølgende til 22-21 fra fløjen, før Anne Berggren lukkede kampen med 30 sekunder tilbage til 23-21.

Mere om kampen i morgen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler