14. juli 2024

Hadstens sæsonstart er godkendt hvis Rødovre besejres søndag

I sidste sæson skulle man kigge i den nederste del af tabellen, for at finde Hadsten Håndbolds 1. divisionshold, men i denne sæson er det indtil nu i toppen der skal kigges. Hadsten-mandskabet indtager nemlig en 3. plads, et point efter EH Aalborg, der topper rækken.

Bevares, der er kun spillet fire kampe, men det har, bortset fra kampen mod TMS Ringsted, set rigtigt godt ud for Hadsten Håndbold og den måde de har grebet kampene an på. Søndag gælder det så Rødovre, og vinder holdet denne kamp, så tør Mathias Broløs, cheftræner for Hadsten Håndbold, godt kalde at sæsonstarten har været godkendt og lidt til.

“Indtil nu har det, bortset fra TMS Ringsted kampen, set godt ud, og vi kan da sagtens vænne os til, at kigge mod toppen af tabellen, men vi skal lige huske på, at vi er tidlig i sæsonen, så meget kan ændre sig. Rødovre havde vi sidste sæson en del problemer med, så det er bestemt et hold, som vi har stor respekt for. De gør ikke tingene sværere end de er, og det de kan, er de gode til, så der venter på papiret en svær kamp. Udfaldet af kampen er også lidt afgørende for, om vi kan sige, at sæsonstarten har været godkendt, men vinder vi, så må vi konstatere at vi er kommet særdeles godt fra start”, lyder det fra Mathias Broløs overfor ByensNyt.dk.

Der venter en lang køretur søndag, når turen går mod København, hvilket ofte nævnes som en faktor forud for en kamp, men Mathias Broløs fastslår, at det ikke er noget der tales om i truppen.

“Vi har faktisk valgt, at vi ikke taler om at vi skal ud på en lang køretur, fordi så fylder det ikke noget i vores optakt. Vi ser det ikke som et problem, og truppen er så rutineret, at de fleste er vant til de lange busture. Vi kommer altid et par timer forud for kampen, så vi har tid til at få gang i blodcirkulationen ordentligt, og vi har allerede i denne sæson vist mod Gudme, som vi slog sikkert, at lange udebaneture ikke er noget problem, og du kommer ikke til at høre det som en undskyldning fra os, hvis vi taber”, siger Mathias Broløs.

Kampfakta og reaktioner på kampen kan, som altid, findes på ByensNyt.dk, umiddelbart efter slutfløjt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler