19. maj 2024

Ladekjær klar til comeback

Efter godt halvandet års skadespause, er Sofie Ladekjær ved at være klar igen, og lørdag er der mulighed for comeback til den rutinerede bagspiller på Hadsten Håndbolds 1. divisionshold.

Sofie Ladekjær har spillet i Hadsten siden 2015, så det er en af de mest rutinerede, der nu endelig er klar til comeback, og bagspilleren, der kan spille på alle tre bagspilspositioner, ser da også frem til at kunne være med igen.

“Det har været hårdt, men jeg synes heldigvis, at jeg har haft et godt forløb, og jeg har været med omkring truppen hele tiden, men det er bare noget andet, når man ikke kan spille og træne. Så jo, det har været hårdt”, siger Sofie Ladekjær til ByensNyt.dk.

Truppen har været hårdt ramt af skader samtidig med, at holdet ikke fik den bedste start på sæsonen, hvor kampe der på papiret skulle vindes blev tabt, hvilket har resulteret i, at holdet lige nu befinder sig i den tunge ende af 1. division.

“Vi har været ramt på ressourcerne og så har vi tabt nogle kampe, som vi nok burde have vundet, så vi lige nu ligger i den tunge ende. Det har selvfølgelig ikke gjort det lettere at sidde udenfor, fordi jeg jo godt ved, at der i perioder har været brug for noget rutine og stabilitet, og så bliver det ekstra svært at sidde udenfor, konstaterer hun og tilføjer:

“Nu skal jeg lige i gang, men jeg håber da på, at jeg kan få en rolle på holdet og kunne bidrage med noget. Jeg vil gerne vise, hvad jeg kan, og ikke kun være en, der skal aflaste de andre. Derudover har jeg fornemmelsen af, at der er mange, der ikke rigtigt kender mig, fordi det er så længe siden, at jeg var med sidst, så jeg håber at jeg hurtigt kan sætte et aftryk, og vise nogle af de kvaliteter, som jeg synes jeg har”

Hadsten Håndbold spiller i morgen på udebane mod IF Stjernen i Odense, og det er klokken 15. ByensNyt.dk følger naturligvis op på kampen efterfølgende, og har optakt til kampen både i dag og i morgen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler