6. december 2023

Ladekjær var kølig i de afgørende situationer

Når man er bagud med et enkelt mål, et par minutter før tid, så skal man være ret kølig og rutineret, for at turde kaste bolden mod tomt mål fra egen banehalvdel, men Sofie Ladekjær havde køligheden og rutinen, så først udlignede hun til 25-25, og så gjorde hun det såmænd til 26-25, på præcis samme måde lidt efter.

Rødovre og Hadsten Håndbold tørnede søndag eftermiddag sammen i kvindernes 1. division, og her blev det, trods store problemer, til en sejr til Hadsten på 26-25, men man skulle grueligt meget igennem, før armene kunne strækkes i vejret som vindere i Rødovre Hallen. Kampen blev transmitteret på facebook, og hvis man så kampen her, er der ingen tvivl om, at man har siddet og hevet efter vejret i bare spænding.

Cheftræner for Hadsten Håndbold, Mathias Broløs, erkendte efter kampen, at det blev lige lovligt spændende, og at hele bænken holdt vejret, da Sofie Ladekjær kastede mod det tomme mål.

“Jeg vil gerne erkende, at det nærmest stod stille i de sekunder det tog, før bolden ramte i mål. Det var rimelig køligt, og så på det tidspunkt af kampen. Heldigvis gik det godt i begge tilfælde, og det sikrede os de to point, så det er perfekt. Jeg var egentligt en smule overrasket over, at de gik over til 7 mod 6 spillet så sent i kampen, men vi har før vist at vi godt kan stå i mod det, og det viste vi igen i dag”, udtaler han til ByensNyt.dk, og giver en mere detaljeret analyse af kampen:

“Det blev lige præcis så svært, som vi havde forudset, og jeg må bare konstatere, at det er meget svært at spille i Rødovre, hvilket jeg tror kommer til at gælde for de fleste hold i 1. division. De formår at trække tempoet ud, og de gør det ikke sværere end højest nødvendigt, men jeg må også rose os selv for, at blive ved med at tro på tingene, også når det så enddog meget svært ud. Vi fik tilsidst styr på forsvaret, og det gjorde, at de løb tør for idéer, hvilket banede vejen for vores comeback. Det var bestemt ikke nogen prangende kamp, men vi fik to point med hjem, og det er vi bare rigtig glade for”, lyder det fra Mathias, inden ham og holdet fik stillet sulten på en fynsk resteplads.

Med sejren holder Hadsten fast i toppen, og er placeret på en flot 2. plads.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler