17. juni 2024

Ladekjær: Vi er meget ydmyge

Lørdag eftermiddag står der igen tophåndbold på programmet, når Hadsten Håndbolds 1. divisionshold drager til Odense, hvor IF Stjernen tager i mod. Hjemmeholdet har endnu ikke fået point, så ligner det to sikre point?

Umiddelbart vil de fleste jo nok sige ja, men kigger man så på, hvordan Hadsten har præsteret indtil nu, så bliver det sikre ja, måske en lille smule mere usikkert. Også hvis man spørger en af holdets mere erfarne spiller, Sofie Ladekjær, der efter halvandet års skadespause, ser ud til at få comeback i dagens kamp.

“De (Stjernen, red) ved jo godt, at spiller vi ikke på vores topniveau, så taber vi til alle, og så taber vi også til Stjernen, så vi er meget ydmyge omkring kampen. Også fordi, at vi har brug for en god indsats, hvor det hele fungerer, så det har vi fuld fokus på. Jeg er også sikker på, at gør vi det vi er gode til, så skal vi nok vinde, men vi forventer ikke noget”, fastslår Sofie Ladekjær overfor ByensNyt.dk.

Lige nu er holdet placeret lige over nedrykningsstregen, så der skal ikke gå meget galt, før holdet for alvor bliver blandet ind i nedrykningsdramaet, men lige nu, er det ikke noget der for alvor har sat sig i holdet.

“Vi forholder os selvfølgelig til, hvor vi ligger, og lige nu er vi ret tæt på stregen, men jeg synes også, at nogle af kampene i efteråret var langt fra det, som vi ved vi kan, og jeg tænker at det vi har vist på det seneste i vores træninger indikerer at vi er på rette vej. Så jeg er egentlig ikke så nervøs for det, og tror på, at vi nok skal hente nogle flere point, så vi ikke bliver en del af nedrykningsdramaet”, vurderer Sofie Ladekjær.

Hadsten Håndbold løber på banen klokken 15 i Odense, og ByensNyt.dk følger naturligvis op på kampen i løbet af weekenden. Næste hjemmekamp for Hadsten Håndbold er på lørdag, hvor TMS Ringsted kommer på besøg i vestjyskBANK Arena.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler