24. maj 2024

Ligatalent skifter til Hadsten Håndbolds 1. divisionshold

I sommers trak det kun 20-årige stortalent Ida Callisen sig “tilbage” og skulle have en pause fra håndbolden. Derfor forlængede hun ikke kontrakten med Randers HK, som hun fik debut for som 17-årig og nåede 60 ligakampe for indtil i sommers. 

Men efter lidt ro, noget pause og mere fritid til at fokusere på sig selv, er hun nu klar til at tage håndbolden ind igen i Hadsten, på lidt lavere blus end ligahåndbolden.

“Jeg kunne mærke, at jeg savnede kammeratskabet på og udenfor håndboldbanen. Jeg har været en smule ramt af nogle håndboldabstinenser, eftersom jeg gik fra at bruge al min fritid på håndbold til nul timer fra den ene dag til den anden. Jeg har dog været længe om at tage springet tilbage, men jeg håber, at det er den rigtige beslutning. Det må tiden vise”, fortæller Ida til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

At det så lige blev Hadsten Håndbold, er der flere årsager til, bl.a. et kendskab til trænerteamet i forvejen, men også at setuppet passer til mere end bare håndbolden.
 
“Jeg synes først og fremmest, at Hadsten Håndbold tilbyder et set-up, som passer med min mulighed for at kombinere håndbold med arbejde og senere studie. Derudover kendte jeg flere spillere og trænere, som jeg var meget glade for, da jeg var i Randers HK, og jeg ser frem til at være en del af den trup, Hadsten Håndbold har samlet til denne sæson. Samtidig er 1. division på et højt niveau, hvor flere af holdene ligger tæt på hinanden, og det giver uden tvivl en spændende turnering”, fortæller bagspilleren. 

Cheftræner Mathias Broløs, som kender Ida godt fra hans tid i Randers HK, er rigtig glad for at Ida er at finde i den blå/orange trøje i denne sæson.
 
“Jeg kender Ida fra min tid i Randers HK, og har selvfølgelig fulgt med i hendes udvikling, hvor jeg har været ret imponeret over hendes præstationer på højeste niveau. Man skal huske, at Ida stadig er ung, og på trods af det, så vil hun uden tvivl kunne tilføre vores hold noget erfaring, da hun har været med på højt niveau i ligaen over flere sæsoner. 
Jeg har haft gode snakke med Ida, og derfor glæder det mig naturligvis, at vi kan få glæde af Idas kompetencer på vores hold, og jeg er sikker på at Ida vi passe perfekt ind i den måde, som vi ønsker at spille på, hvor hun bl.a. med hendes fysik og speed kan blive en gevinst. Derudover er hun en helt igennem god pige, som har de rigtige værdier, også udenfor banen, og som man altid kan regne med leverer 100% på banen”, fortæller cheftræneren.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler