1. december 2023

LIVE: Hadsten Håndbold-DHG Odense

60 min: Nervøs afslutning, med nerverne ude på stolekanten. Aas tager vigtig redning, og så fik Hadsten pludselig muligheden for at afgøre kampen, men misser chancen og det ender dermed uafgjort 28-28. Mere om kampen senere her på ByensNyt.dk. Mathilde Strunge blev kampens spiller.

59 min: DHGs målmand stepper desværre op i slutningen af kampen, og tager nogle særdeles vigtige redninger. Anne Berggren hugger bolden i nettet til 28-28, hvilket udløser jubel i hallen. Timeout til DHG.

57 min: DHG igen i front 27-28, mens Hadsten forsøger sig med en mandsopdækning af nr. 25 fra DHG

55 min: Hakala viste hurtighed på fløjen, og udlignede til 25-25, næsten i Tina “Raket” Thyssen (tidligere højre fløj for holdet) stil. Det er helt tydeligt, at nerverne sidder uden på tøjet, og begge holds bænke lever sig i den grad ind i kampen med vilde udbrud. 26-26 ved Anne Berggren. Wallentin går igen frem i 5-1, dog uden den store succes. 27-27 efter mål af Strunge

50 min: Dagens detalje stod Wallentin for, med et flot indspil til Hakala i fuld firspring til 22-22. Mathilde Strunge udlignede til 23-23, efterfulgt af to mål til DHG, hvilket udløser en timeout fra Hadsten-bænken. Lotte Vestergaard hamrede bolden i mål til 24-25. Stadig helt tæt, det bliver en gyser det her

45 min: Hakala til 20-21 på straffe. Aas er ikke kommet helt så flyvende fra start i målet som i 1. halvleg, men omvendt virker forsvaret også noget mere løst. Stine Schmidt fik gang i hammeren til 21-22, men desværre bliver der produceret for mange tekniske fejl. 21-22 og timeout til DHG

40 min: Begge hold har skruet op for tempoet, og målene suser ind, mens også fejlene begynder at indfinde sig. Lotte Vestergaard til 18-18, men DHG svarede hurtigt igen med to nemme mål til 18-20. Sofie Hakala reducerede på straffe til 19-20. HUrtigt svar fra Odense til 19-21.

35 min: DHG fik den bedste start på 2. halvleg, og fik hurtigt bragt sig foran 13-14. Majken Hedegaard gjorde det til 14-14. Herefter gik det stærkt med målene, men Anne Berggren gjorde det til 15-15, mens Helle Wallentin gjorde det til 16-16. DHG har dog for alvor fundet målet, og gjorde det hurtigt til 16-17.

Pause: Kampen er indtil nu, blevet lige så tæt, som forventet. Der er god opbakning fra tilskuerpladserne, hvor godt 150-175 har indfundet sig på de gule sæder i vestjyskBANK Arena. Ti minutter til 2. halvleg går i gang.

30 min: De blå fra Odense hænger desværre godt på, og det tegner til, at det bliver en særdeles tæt kamp. Helt ny opstilling efter timeout, blandt andet med Sara Hoffmann på playmaker og Lotte Vestergaard på venstre back. Bech nettede for tredje gang til 12-11, inden DHG gjorde det til 12-12 ved Pernille Baungaard. Anne Berggren til 13-12, inden DHG og JUlie Kolding lukkede halvlegen til 13-13.

25 min: Emilie Bech kom i gang på højre fløj til 9-6, mens DHG fik reduceret til 9-7. Herefter lidt drama med rødt kort til DHG, efter skub på en Hadsten-spiller. Emilie Bech har for alvor fundet målet, og gjorde det til 10-7. DHG var hurtige på aftrækkeren, og fik hurtigt svaret igen til 10-8. Ida Jespersen brugte fysik og nettede til 11-8, inden DHG gjorde det til 11-10. Det går stærkt lige nu med målene.

20 min: Ida Jespersen måtte ud i to minutter, efter lige rigeligt voldsomt forsvarsspil. Det udnyttede DHG til reducering til 6-5, mens Helle Wallentin kom i gang i den anden ende til 7-5. Samme Wallentin er nu fremskudt i forsvaret, hvilket gav pote med det samme. 8-6 ved Stine Schmidt og derefter timeout til DHG.

15 min: Sofie Hakala gjorde det til 4-3, mens Marie Aas i målet fortsætter med at tage fra. Lotte Vestergaard gjorde det til 5-3 på tomt mål. DHG fik efterfølgende reduceret, mens Hakala fortsatte de gode takter på højre fløj, og gjorde det til 6-4. Helle Wallentin er kommet ind som playmaker, den tidligere tormeister fra Bjerringbro, der nu slår sine folder i Hadsten.

10 min: Anne Berggren har virkelig fået fat på højre back, og scorede til 3-2, mens Marie Aas i målet, også er kommet godt fra start. Forsvaret virker godt skruet sammen i dag, og gør det virkeligt svært for DHG. 3-3 efter 10 min.

5. min: Hadsten har fået en fin start, og kom først på måltavlen ved Mathilde Strunge. Hun fik til gengæld også to minutter kort tid efter. DHG udlignede på straffe til 1-1. Ida Jespersen gjorde det til 2-1, mens Maria Pårup fra DHG gjorde det til 2-2.

14:00 Så er spillerne på banen, klar til kamp. Hadsten har brug for to point i dag, så de kan komme over nedrykningsstregen. DHG ligger lige nu på 4. pladsen, så det bliver bestemt ikke nogen nem kamp.
13:55 Så er der godt fem minutter til kampstart, og folk er så småt ved at finde deres pladser. Der bliver ikke udsolgt, men mon ikke at der er godt 150 tilskuere på plads

Velkommen til dagens live-update fra vestjyskBANK Arena, hvor Hadsten Håndbold møder DHG Odense. Kampen starter klokken 14.00, og vi opdaterer hver 5. minut, med mindre der for alvor sker ting og sager, der fordrer hyppigere opdateringer.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler