27. juli 2024

LIVE: Hadsten Håndbold – Rødovre

Velkommen til livebloggen til kampen mellem Hadsten Håndbold og Rødovre. Kampen starter klokken 15, og som sædvanligt opdaterer vi hvert 5. minut.

60. min: Der er stadig fine momenter, men det er for få, der byder ind. Det er primært Hakala og Berggren, der stadig kan finde netmaskerne. Rødovres keeper har også en af sine bedre dage, men Hadsten-skytterne gør det heller ikke videre svært. Det ender med en mindre rundbarbering på 20-29. Mere om kampen senere.

55. min: Anne Berggren har ikke mistet modet, og scorer til 15-20. Rødovre kommer dog stadig for let til mål, og scorer til 15-21, mens Berggren gør det til 16-21. Hadsten bliver ramt af endnu en udvisning, hvilket ikke gør det lettere. Sofie Hakala til 17-23, inden Rødovre gør det til 17-24 og 17-25. Det er noget tungt det her. Gæsterne er godt i gang med at åbne bundstriden.

50. min: Anne Berggren bringer nyt håb i kampen med et rigtigt fighter mål til 12-17. Timeout taget efterfølgende af Rødovre. Det ligner mere og mere et nederlag til Hadsten, der skal finde små mirakler frem i de sidste ti minutter, hvis det skal blive til sejr. Hakala til 14-19 og hurtig scoring til 14-20.

45. min: Stine Schmidt tog sagen i egen hånd, og jernede bolden i mål til 10-16. Rødt kort til Mathilde Strunge for sin tredje udvisning. Hakala til 11-16 og efterfølgende 11-17

40. min: Lige nu ser det noget svært ud, og det virker ikke til, at Hadsten har løsningerne til at vende kampen. Hakala scorede på kontra, og reducerede til 8-15. To minutter til Lotte Vestergaard.

35. min: Rødovre blev ramt af en udvisning i slutsekunderne af 1. halvleg, og startede derfor i undertal, hvilket Hadsten dog ikke formåede at udnytte. Lotte Vestergaard fik dog Hadsten på tavlen til 7-12, og Rødovre er startet præcis som 1. halvleg. Anne Berggren gjorde det til 8-12, inden Rødovre nettede til 8-13 og 8-14.

Pause: 2 mål på et kvarter må siges at være i underkanten, og det skal der laves om på til 2. halvleg, så mon ikke der bliver talt med store bogstaver i omklædningsrummet lige nu.

30. min: Forsvaret er hullet som en si, og Rødovre har let spil lige nu. Sophie Toft er kommet på mål, og er heldigvis kommet fint fra start. Lige lidt hjælper det dog, og Rødovre kan gå til pause, noget overraskende, foran med hele 6-12, sidste mål scoret af Anne Berggren.

25. min: Lotte Vestergaard fik endelig Hadsten i gang igen med scoring til 5-8. Efterfølgende fik Hadsten to minutter samt et straffe i mod sig, så det blev 5-9. Rødovre er desværre for alvor kommet i gang, og stillingen er derfor 5-10.

20. min: Rødovre kom på 4-5, og Hadsten virker en smule rådvilde. Heldigvis tager Sarah fra i målet, men det er helt tydeligt, at der er nerver på. Stillingen er 4-8. Kom så Hadsten

15. min: Hadsten har ikke formået at få noget ud af Rødovres manglende skarphed, og derfor er det helt lige 4-4

10.min: Rødovre kan slet ikke komme i gang, blandt andet på grund Sarah Jensen i målet, der igen i dag, har fundet storspillet frem. Otte minutter skulle der gå, før de kom på tavlen til stillingen 2-1. Efterfølgende scorede Stine Schmidt sit andet mål til 3-1.

5. min: Majken Hedegaard scorede det første mål til 1-0, hvilket også er stillingen, så en lidt målfattig start

15.00: Så kom holdene på banen, og er nu blevet præsenteret af halspeaker Lars Bager.

14.55: Så har holdene forladt banen for en kort bemærkning. Der er vigtige point på spil for begge hold. Vinder Hadsten, så får de lagt afstand til netop Rødovre, mens en sejr til Rødovre, vil åbne bundstriden for fuld udblæsning

14.50: Begge hold er stadig i gang med opvarmning, men forlader snart hallen, for at gøre sig klar til indløb. Igen i dag, er der pænt med tilskuere på lægterne.