8. december 2023

LIVE: Hadsten Håndbold – Roskilde

Lørdag eftermiddag er der igen 1. divisionshåndbold i vestjyskBANK Arena, når Hadsten Håndbold tørner sammen med Roskilde Håndbold.

ByensNyt.dk følger igen med på sidelinjen, og opdaterer live fra kampen fra klokken 13.50. Opgøret er endnu engang en vigtig en af slagsen for Hadsten Håndbold, der i sidste uge tabte til Vendsyssel Håndbold, og lige nu er der kun to point ned til nedrykningsstregen.

Derfor vil to point lune godt, og Roskilde burde være et hold, som Hadsten godt kan bide skeer med. Kommer der to point på kontoen, så rykker Hadsten tilmed op på siden af Roskilde, der er noteret for 13 point.

Inden kampen er der fastelavnsfest i hallen, så der er god grund til at kigge forbi vestjyskBANK Arena i morgen, og skulle du være forhindret, så klik forbi ByensNyt.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler