29. marts 2024

LIVE: Hadsten Håndbold – TMS Ringsted

Velkommen til livebloggen, hvor ByensNyt.dk i dag opdaterer fra kampen mellem Hadsten Håndbold og TMS Ringsted.

60. min: Det hele blev ret hektisk, med masser af brok og råben fra begge sider, men Walentin holdt hovedet koldt, og afgjorde kampen til 27-24. Reaktioner på kampen senere på ByensNyt.dk

59. min: Stadig 26-24. Stor redning fra Sarah

58. min: Nu går der lidt gummiarm i den fra Hadstenś side. Hadsten har lidt overraskende valgt at spille 7-6, hvilket ikke ser ud til at være nogen succes. To minutter til Hadsten, som blev vekslet til to gange to minutter. 26-24, det bliver hektisk det her

55. min: Louise Syrstad gør det til 26-20, men TMS svarer hurtigt igen til 26-21.

52. min: Louise Syrstad er igen på banen, mens Vestergaard elegant gør det til 25-19. Efterfølgende hiver Sarah i målet en topklasse redning op. Det begynder at ligne en sejr til Hadsten.

50.min: Lotte Vestergaard scorede til 21-17 i en fin soloaktion. Ida Jespersen slider sig til straffe, som Sofie Hakala iskoldt kaster i mål til 22-18. Hadsten forsøger igen at trække tempoet ud af kampen. Sarah Jensen er igen stemplet ind i kampen, og tvinger TMS til at brænde straffekast. 24-18 til Hadsten ved Hakala. Timeout til TMS, som lige nu virker lidt groggy.

45. min: Anne Berggren gør det til 19-14, og nu ser det igen fornuftigt ud. Stine Schmidt følger flot op, efter reducering fra TMS, til 20-15. Ida Jespersen kommer igen ind på stregen, og TMS reducerer til 20-17, hvilket tvinger Hadsten til en timeout

40. min: Hadsten skytterne virker ikke helt skarpe lige nu, mens TMS lige nu ser skarpe ud. Sarah Jensen i målet er heller ikke kommet alt for godt fra start. Frustrationer på bænken, der udløser gult kort til Mathias Broløs.Forsvaret er heldigvis igen ved at være på plads, og Emilie Bech scorer endnu engang, denne gang til 17-14, og Hakala gør det til 18-14 på en retur fra straffekast.

35. min: Så er vi i gang igen, og Walentin er startet inde som playmaker, og med Stine Schmidt og Anne Berggren på de to backs. TMS er kommet fint fra start til 16-13.

30.min: Sarah Jensen fortsætter storspillet i målet, det virker som noget af et scoop med hende på kassen. Hadsten tog før pausen timeout, for lige at få styr på de sidste aftaler. Sara Hoffmann scorede til 14-10, og i allersidste sekund, fik Strunge fremtvunget straffe, som Hakala omsatte til mål, derfor 15-10 ved pausen.

25. min: Der er stor utilfredshed med dommerne fra Hadsten-bænken, der mener at holdet bliver bortdømt i mange situationer. TMS har haft timeout, dog uden at spillet blev ændret af den grund. Helene Walentin lavede et stående drøn til 11-8, og Stine Schmidt er flyvende i dag, og scorede på kontra til 12-8. Hadsten har fornuftigt taget farten ud af kampen, og virker lige nu i kontrol.

20. min: Lotte Vestergaard er virkelig dyr for Hadsten lige nu, hvor hun endnu engang smider bolden væk og får efterfølgende to minutter. Mathilde Strunge er kommet på banen, og scorer flot mål til 9-8. Sarah Jensen hiver virkelig de helt store redninger op lige nu, og er stor faktor i, at det lige nu står 10-8. Endnu en udvisning til Hadsten, men fremragende redning efterfølgende på straffe af Sarah.

15. min: Ida Jespersen til 5-5 fra stregen, og derefter to min til Stine Schmidt. 6-5 ved Anne Berggren, og vinder dermed deres undertalsperiode. Hadsten smider alt for mange bolde væk, og det straffer TMS prompte. Louise Syrstad er kommet på måltavlen med et frækt lob 8-8, står det efter et kvarter.

10.min: Anne Berggren kom i gang på højre back til 4-3, og Sarah Hansen i målet er kommet flot fra start, og har allerede vist flotte redninger frem. TMS til 4-4 ved Sofie Wedel og 4-5 ved Pernille Larsen.

5. min: Hadsten fik det første mål ved Emilie Bech, mens TMS udlignede ved Louise Hansen til 1-1. Stine Schmidt gjorde det til 2-1, men TMS var lynhurtige på kontra 2-2. Emilie Bech gjorde det til 3-2.

15.00: Der er en gammel kending med i truppen, nemlig Louise Syrstad, der i 2012 var med til at spille holdet i 1. division. Hun spiller til dagligt på klubbens 3. divisionshold, men er altså med i dag, muligvis grundet skader i truppen. Holdene er kommet på banen, så vi er snart klar til kampstart. Vi opdaterer hvert 5. minut, med mindre der hen mod slutningen er spænding om resultatet.

14.55: Der er håndboldens dag i dag, så det er nok også med til, at endnu flere er dukket op på tilskuerpladserne i dag. Lad os håbe, at de får en god oplevelse med en sejr til følge, så de dukker op igen.

14.50: Ti minutter til kampstart, og der er ved at blive fyldt pænt op i vestjyskBANK Arena, til dagens opgør mellem Hadsten og Ringsted. Hadsten fik en god start på 2020, med en sejr i sidste uge over Stjernen.