20. juli 2024

Målmandslegende klar til endnu en sæson for Hadsten Håndbold

Syv sæsoner i samme klub, smag lige på den. Det er ikke hverdagskost, at en spiller på eliteplan bliver hængende i den samme klub i syv sæsoner, og så endda godt på vej mod den ottende.

Sophie Toft kom til Hadsten, sæsonen efter at holdet, som dengang hed HSK Håndbold, rykkede op i kvindernes 1. division. Dengang var det Trine Overgaard og Frederikke Dupont hun kæmpede med om spilletid, mens det sidenhen har været et utal af andre målmænd der har dannet duo med Sophie. Her kan nævnes Sara Kececi, Sofie Juul Sørensen og Rina Lorentzen.

Det har til tider været begrænset med spilletid, men Sophie Toft har altid holdt humøret højt, og har stortset altid gjort en forskel, når hun er kommet på banen. Hun er glad for at det bliver til endnu en sæson i Hadsten, hvor hun skal danne duo med Sarah Ernelund.

Sophie Toft fra en Pokalkamp mod KIF Vejen. Foto: Erik Laursen

”Jeg har valgt at blive i Hadsten Håndbold, da denne klub er mit andet hjem. Følelsen af tryghed, sammen med at jeg kan blive udfordret og udviklet yderligere, var for mig en vigtig faktor. Den tro der er på os spillere – også som mennesker – skal man lede længe efter at finde, og det er også derfor jeg synes denne klub er helt unik. Jeg glæder mig, og er stolt over at skulle have min 8. sæson i Hadsten Håndbold”, udtaler Sophie til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

Også cheftræner Mathias Broløs er glad for at have Toft med på holdet i endnu en sæson.

”Sophie er en ægte Hadsten-spiller, en kulturbærer, og er en af de spillere, som har været i klubben meget længe. Det er vigtigt at passe på de her ”lokale” spillere, som vil det bedste for klubben, og det får man i Toft. Derudover er hun en nørd, forstået på den gode måde da hun altid forberede sig enormt grundigt på skytterne.
Hun har en evne til at lukke helt ned i nogle kampe, hvilket selvfølgelig også er en utrolig vigtig kompetence at have på holdet”, udtaler han.

Sophie Toft ses på billedet Mia Skov, som vel også godt kan betegnes som en klublegende
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler