23. september 2023

Profil stopper grundet skade

Hun har tørnet ud for først Hadsten Sports Klub og derefter Hadsten Håndbold, men efter 7 sæsoner i først blåt og siden blåt og orange, er det nu slut. Kristina Schøler har efter grundig overvejelse valgt, at sige stop til håndbold på topplan, grundet en skade hun pådrog sig sidste år.

Her faldt hun uheldigt ned på armen, med hele syv brud til følge, hvilket har gjort processen for comeback særdeles besværlig. Hun har før været ude med skade, men denne gang har det for alvor ramt playmakeren.

Det har været en af de sværeste beslutninger i mit liv. I min verden har håndbold ikke kun været en sportsgren jeg synes var sjov, men det har været hele omdrejningspunktet i min hverdag. Planlægning af kost, søvn, restitution, styrketræning mm. har været en stor del af min hverdag, fordi jeg altid har ville yde 100 % både til træning og kamp”, fortæller Kristina til hadsten-haandbold.dk. og tilføjer:

”Der har været utrolig mange tanker i forbindelse med at skulle tage denne beslutning. Både om det nu også var det rigtige valg, men også om hvor meget jeg kunne byde mig selv.
Hudløst ærligt kan jeg sige, at det været et rigtig stort nederlag for mig. Jeg har altid kæmpet hårdt, men samtidig også gjort alt for at holde mig skadesfri. Jeg har været uheldig med 2 korsbåndsskadet, men har kæmpet mig tilbage begge gang.
At det nu er en skade, der skal stoppe mig… føles uretfærdigt”
, forklarer hun.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler