12. august 2022

Rieck Advokater bakker op om foreningslivet

Den nye håndboldsæson starter med en ny spiller på sponsorholdet i Hadsten Håndbold, nemlig Rieck Advokater, der ejes og drives af Lars Rieck Sørensen og er beliggende i den gamle banegård i midtbyen. 

Rieck Advokater bliver en stærk partner på Kim Larsen Tribute Night, som Hadsten Håndbold er vært for d. 25/9 i vestjyskBANK Arena.  

Lars og hans team er stadig forholdsvis nye i byen, men glæder sig til at blive en del af Hadsten Håndbold og bidrage til gode oplevelser og masser af sjov og liv ved klubbens events hen over året. Lars udtaler:
 
”I mit private liv er jeg selv foreningsmenneske, så jeg kender vigtigheden af, at det lokale erhvervsliv bakker op om de foreninger, der hver dag skaber gode rammer for børn og unge i lokalområdet. Derfor er det både oplagt og en fornøjelse at blive en del af Hadsten Håndbolds store fællesskab med events og arrangementer for alle aldre. Vi vil gerne give vores bidrag til overskuddet, som kan udvikle foreningen yderligere og sikre de stærke og gode rammer for forældre og børn i Hadsten og omegn.”

Simon Olsen, der er Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold, er rigtig glad for at have fået Rieck Advokater med på holdet.
 
”Lars og resten af staben hos Rieck Advokater har givet et enormt godt første indtryk, ikke blot på mig, men på hele byen tror jeg. Deres måde at tænke lidt anderledes og ud af boksen, synes jeg har været forfriskende og skabt et rigtig positivt billede i byen. 
Derfor er jeg også rigtig glad for at de nu er med på holdet i klubben, og skal være med til at lave en stor hyldest at vores folkekære Kim Larsen. ”, fortæller Simon. 

Kim Larsen Tribute Night byder på showet ”Som et strejf af en dråbe” med Jan Iversen, Karsten Danielsen og den velkendte musiker Peter Vildmand. 
Showet var også forbi Hadsten i 2019, hvor der blev udsolgt i løbet af få dage og de 250 gæster fik en forrygende aften i Kim Larsens tegn med historier og fællessang til mange af hans elskede melodier. 

Billetprisen bliver 250 kr. inkl. spisning, og billetsalget starter i løbet af maj via Ticketcase. 

Pressefoto
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler