24. maj 2024

Sikker sejr til Hadsten Håndbold i sæsonens første kamp

Lyngby HK besøgte vestjyskBANK Arena lørdag eftermiddag og må tage den lange vej hjem med et nederlag, der er til at mærke. Hadsten Håndbold viste storform og vandt sæsonens første kamp 34-21.

Efter knap ni minutter var Hadsten Håndbold foran 6-2, og herfra så de sig ikke tilbage. Hadsten kunne gå til pause med en føring på 13-8.

Den flotte pausestilling fik ikke holdet til at falde ned på hælene, tværtimod kom de ud efter pausen med stor energi og en varm skudarm. Fem minutter og fem mål til Hadsten, og så var sejren sikret til stor jubel for tilskuerne i arenaen.

Storspillende Mathilde Maria Pedersen og Helle Walentin blev begge noteret for 7 mål i sæsonens første kamp, og det sender holdet godt afsted ind i turneringen. Der er ikke blevet spillet turneringskampe siden marts, så det er et hold tanket godt op på energi, der netop har taget hul på sæsonen.

Holdet viste gode takter allerede i træningskampene, hvor det blandt andet blev til uafgjort mod Aalborg, der er oprykningskandidater. Tør man sige, at vejen er banet for en god sæson for Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer?

Janni Jeppesen
Janni Jeppesen
Janni holder styr på ByensNyts sociale medier. Hun studerer på Journalisthøjskolen i Aarhus, hvor hun også bor. Hun er opvokset i Lyngå og har spillet håndbold og arbejdet i Hadsten i flere år.

Relaterede artikler