23. september 2023

Sikker sejr til Hadsten Håndbold

Hvis AGF havde håbet på, at de kunne levere en overraskelse i søndagens lokalopgør mod Hadsten Håndbold, så tog de grueligt fejl. Hjemmeholdet var klar fra start, og vandt sikkert 28-19, efter 17-7 ved pausen.

Hadsten Håndbold satte sig på kampen fra første fløjt, og der skulle gå hele 13 minutter, før AGF kom på tavlen til 7-1, og man fornemmede hurtigt, at gæsterne ikke var i stand til at lave et reelt comeback.

Efter pausen fortsatte Hadsten med at score mål, og var helt oppe på 21-7, og nu lignede det for alvor et kollaps for AGF, men som det så ofte går, når man fører så meget, så røg koncentrationen en smule, og i stedet for en storsejr, så endte det lidt mere neutralt. Dog var der på intet tidspunkt fare på færde, og sejren blev kørt sikkert i hus.

Med sejren er Hadsten Håndbold nu på 10 point for seks kampe, og på fredag venter der et decideret topopgør, når turen går til Ringkøbing, der lige nu indtager 3. pladsen.

Reaktioner på kampen her på ByensNyt.dk i morgen tidlig.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler