20. juli 2024

Skal Hadsten Håndbold snuppe 3. pladsen i 1. division?

Hadsten Håndbold var en tur i Lyngby her til eftermiddag, hvor 1. divisions bundskraber, Lyngby Håndbold, tog i mod. Det var dog ikke lige til at se, at det var top mod bund der mødtes, og Lyngby gjorde livet svært for Hadsten, der dog fik halet en 28-25 sejr hjem til slut.

Med sejren rykkede Hadsten Håndbold op på fjerpladsen, et enkelt point efter SønderjyskE på tredjepladsen, og med to spillerunder endnu, så er der i den grad spænding om, hvem der skal få den sidste plads der giver kvalifikationskampe til Bambusa Kvindeligaen.

Snubler SønderjyskE, og kan Hadsten holden snuden i sporet, så venter der minimum to kvalifikationskampe mod et ligahold om en plads i landets bedste række. Det har holdet prøvet en gang tidligere, hvor de dengang tabte samlet til Ringkøbing, der dengang lå i ligaen.

Umiddelbart vurderet, så har Hadsten og SønderjyskE et lige svært slutprogram, hvor også Bjerringbro, TMS Ringsted og DHG Odense også er i spil til tredjepladsen, så der venter uden tvivl nogle spændende uger for Hadsten Håndbold.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler