2. februar 2023

“Skal vi slå dem, er det nok et godt tidspunkt”

Her til aften er der pokalkamp i det der også kaldes Santander Cup mellem Hadsten Håndbold og Silkeborg-Voel, der til dagligt spiller i Dameligaen.

Der er på papiret lagt op til en særdeles svær kamp, og kigger man ned over Silkeborg-Voels trup, så er det kvalitet over hele linjen man ser på. De er dog løbet ind i skader på flere positioner, og i forhold til tidligere sæsoner er truppen også lidt smallere.

Sammenholdt med at det er første kamp, hvor der står noget på spil i meget lang tid, så er det formentligt i aften, at Hadsten Håndbold skal slå til, hvis de vil lave en overraskelse. En vurdering som Mathias Broløs, cheftræner for Hadsten håndbold, er helt enig i.

“Nu har vi set et par kampe med dem, og de har lidt en smal trup, og det har vi selvfølgelig også lagt mærke til. Så skal vi slå dem, er det nok et meget godt tidspunkt at gøre forsøget. Men altså, det er jo kvalitetsspillere de har, så det bliver jo på ingen måde let, men skal vi slå dem, så er torsdag aften nok det bedste bud”, lyder vurderingen fra Mathias Broløs, som også har spottet, hvem Hadsten skal være særligt opmærksomme på:

“De har nogle X-Faktor spillere, hvor især Eira Aune fra Norge og Natasja Andreasen springer i øjnene, men igen, de har kvalitet over hele linjen, så vi får nok at se til.”

I forhold til Hadsten selv er der fire spillere, der har forladt holdet, mens der er kommet tre nye ind, så det ligner umiddelbart status quo i forhold til sidste sæson, bortset fra stregpositionen, hvor Ida Jespersen måske har efterladt et mindre hul.

“Jeg synes, vi har haft en god opstart og trænet godt. Der er masser af gejst og intensitet, så det virker ret homogent lige nu. Vi mangler lidt timing og måske også noget mere kynisme i forsvaret, hvor jeg synes vi skal tage noget hårdere fat, og det skal gerne være på plads torsdag, ellers bliver vi kørt over”, lyder den klare melding fra cheftræneren overfor ByensNyt.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler