22. september 2021

Stærk playmaker skifter til Hadsten Håndbold

Den 26-årige tidligere ligaprofil Horsens Håndbold, Sofie Fynbo Larsen, skifter til Hadsten Håndbold i 1. division i denne sæson. 
Det er en stærk tilgang til truppen, der over foråret har mistet profiler som bl.a. Anne Berggreen (Randers HK) og Helle Walentin (Karrierestop) i bagkæden.
 

Efter flere år i ligaen og i udlandet, var Hadsten Håndbold i 1. division et rigtig godt match for Sofie.
 
“Jeg har valgt Hadsten Håndbold, da jeg stadig gerne vil spille håndbold på et højt niveau, men samtidig kombinere det med mit job som sygeplejerske. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og glæder mig til at blive en del af sammenholdet”, fortæller playmakeren. 

Det er også en tilgang som glæder cheftræner Mathias Broløs.
 
“Jeg glæder mig naturligvis over tilgangen af Sofie. Vi er godt igang med at få hende integreret i truppen, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at få stor gavn de kompetencer hun besidder. Det er jo bl.a. en god portion rutine og erfaring, som kan gøre gavn på et ret ungt hold som vores. Derudover kan hun spillemæssigt bidrage med en masse tempo til alle spillets faser, som vi selvfølgelig skal have mest muligt glæde af i løbet af sæsonen”fortæller han.


Med sine år på højeste niveau er det heller ikke underligt at det er bl.a. erfaringen hun nævner blandt flere ting hun kan byde ind med i truppen.
 
“Erfaringen er jo oplagt at sige. Men også en masse fart op og ned af banen, og så generelt en masse godt humør”,fortæller Sofie, inden hun beretter om hvad hendes forventning er for den kommende sæson.
 
“Jeg forventer, at vi bliver et hold der går ind til hver kamp for at vinde. Jeg synes holdet ser lovende ud og tror vi har muligheden for at slå alle hold i 1. Division”, slutter hun af.

Sidst Sofie var at finde i 1. divisionsrækken, rykkede hun op med HH Elite, og scorede 116 mål i 22 kampe, bl.a. 8 mål i vestjyskBANK Arena i Hadsten.  

Foto: Hadsten Håndbold
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °