23. oktober 2024

Stine Schmidt: Det var en forløsning

Der er ingen tvivl omkring at Stine Schmidt har talent for håndbold, men mens det hele tiden har set godt ud i forsvaret, så har det til tider været sværere oppe i den anden ende. Det blev der heldigvis lavet godt og grundigt om på i gårsdagens kamp, og forhåbentligt var det et positivt varsel om, hvad der venter fremadrettet fra venstre backen.

Stine Schmidt er i gang med sin 3. sæson i Hadsten Håndbold, og man glemmer derfor til tider, at hun faktisk kun er 21 år, og stadig i fuld gang med at blive en komplet spiller. Mod AGF i går, viste hun i den grad potentialet frem, og man fornemmede at tvivlen var blevet lagt ude i omklædningsrummet, og hun var da også selv glad for indsatsen.

“Endelig lykkedes det”, kommer det med et stort smil inden hun fortsætter, “Det var en kæmpe forløsning, fordi jeg var lige kommet ind i en periode, hvor alt andet end at ramme målet lykkedes, så det var virkelig vigtigt at få gang i det igen”, lyder det fra Stine Schmidt til ByensNyt.dk efter kampen, der blev vundet 28-19, efter 17-7 ved pausen.

Første halvleg var ren opvisning fra Hadsten Håndbolds side, og starten af anden halvleg gav indikationer om, at der ventede en decideret storsejr, men så røg lidt af koncentrationen og der blev skiftet en del ud, hvilket resulterede i en lidt rodet afslutning på kampen.

“Første halvleg var virkelig god, mens det bliver lidt mere sidelæns efter pausen, og koncentrationen faldt nok også en smule, men overordnet set, så holder vi os til planen og begynder ikke at opfinde noget nyt undervejs. Vi føler os trygge i det vi kan, og har styr på hinandens løbebaner, hvilket gør at timingen bliver meget bedre, som så gør at vi også får spredt spillet godt ud.

Stine Schmidt blev fortjent kåret til “Girl of the Match” af Hadsten Håndbold Support, hvor hun dog formentlig var i skarp konkurrence med Sarah Ernebjerg i målet, der endnu engang brændte en stor præstation af. Hun overlod dog målet til Sophie Toft i de sidste tyve minutter af kampen, og Sophie Toft fik her vist, at Hadsten Håndbold har en stærk målmandsduo.