24. maj 2024

Stor forløsning i vestjyskBANK Arena

Fredag aften var der kamp mellem Hadsten Håndbold og Sæby i kvindernes 1. division. Der var på forhånd lagt op til drama, da begge hold akut havde brug for point, men spændingen udeblev heldigvis. Hadsten vandt sikkert med 27-19.

Der var gang i Hal 2, hvor der var Party456, men inde i vestjyskBANK Arena, der var der i den grad også godt gang i den, godt orkestreret af halspeaker Lars Bager, der virkelig fik pisket en god stemning op, blandt de godt 300 tilskuere.

Stemningen forplantede sig heldigvis til banen, og Hadsten Håndbold fik en vigtig sejr i hus, og det var en glad og lettet cheftræner, Mathias Broløs, som ByensNyt.dk talte med efter kampen.

“Det var en kæmpe forløsning med en sejr, hvilket man også kunne mærke på hallen, hvor publikum i den grad bakkede os op, hvilket var enormt fedt. Vi spiller en god kamp, hvor især forsvaret nærmest spiller til UG, og vi formår at holde dampen oppe i hele kampen, hvilket jeg er rigtig glad for” fortæller Mathias Broløs, der blandt andet fremhævede Emilie Bech, der bragede en god 2. halvleg af med hele seks mål.

Det var hun, Emilie Bech, naturligvis godt tilfreds med, men fremhævede, at de to point naturligvis havde størst fokus.

“Det var dejligt med seks mål og to point, som jo klart var det vigtigste. Jeg synes vi har trænet rigtig godt i denne uge, så det var dejligt, at få noget ud af det i sidste ende. Efter kampene mod Rødovre og Roskilde fik vi talt godt ud, og besluttet at starte på en frisk, og at alle skulle give sig 100 procent og komme med konstruktiv kritik, hvilket ser ud til at virke”, kommer det med et stort smil fra Emilie Bech, der også blev kåret til kampens spiller af Hadsten Håndbolds Fanklub.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler