14. juli 2024

Suveræn sejr til Hadsten Håndbold i Gudme

Det er aldrig let at spille i Gudme, og Hadsten Håndbold har i de foregående sæsoner, ofte haft det svært i det sydfynske håndboldmekka, men her til aften var der ingen slinger i valsen. Efter 5-12 ved pausen, løb Hadsten ekstra stærkt i anden halvleg og vandt opgøret med hele 12-28.

Det var da også en særdeles tilfreds cheftræner, Mathias Broløs, som ByensNyt.dk fangede på telefonen, kort efter slutfløjt.

“Vi spiller en sindsyg koncentreret kamp fra start til slut, og vi formår at holde fokus, selv da vi kommer stort foran, og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Tidligere har vi haft tendenser til, at “glemme” at lukke kampen når der var mulighed for det, men i dag gør vi det helt rigtige, så der ikke på nogen måde kunne komme spænding ind i opgøret”, lyder det fra en glad Hadsten-træner.

Sidste sæson var en blandet landhandel, og længe var Hadsten i gevaldig fare for at ende i nedrykningsspil, men starten på denne sæson indikerer, at holdet er klar fra start, og har meget mere at byde på.

“Vi formår at gøre det simpelt, og holde os til det, som vi ved vi kan. Det gjorde vi måske ikke helt i sidste sæson, og på det punkt, er vi blevet klogere og mere sammenspillet. Vi ved, hvad vi er gode til, og det gør at vi ikke forcerer vores spil. Vi er også blevet meget bedre til at rette til undervejs, når der er noget der ikke helt fungerer, og kan vi fastholde det, så synes jeg det ser ganske fornuftigt ud”, siger Mathias Broløs og tilføjer:

“Vi har nu fået to sejre i to kampe, så i forhold til sidste sæson, har vi fået en ideel start, og sejre giver alt andet lige selvtillid, og når vi så også vinder kampene med mange mål, så bliver man glad som træner. Der er ingen tvivl om, at turen hjem i bussen bliver med højt humør”

Næste kamp for Hadsten Håndbold er næste lørdag, hvor TMS Ringsted kommer på besøg.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler