26. februar 2024

Svær kamp venter for Hadsten Håndbold

Det har været en svingende sæsonstart for Hadsten Håndbold, der må konstatere, at efter fire kampe, så står der kun tre på kontoen. Lørdagens modstander i vestjyskBANK Arena, Vendsyssel Håndbold, har omvendt fået en særdeles god start, og ligger i top med otte point for fire kampe.

Vendelboerne, der har Hadstens tidligere træner, Kent Ballegaard, i front, må derfor betragtes som favoritter forud for kampen, hvilket også er vurderingen fra Mathias Broløs, Hadsten Håndbolds træner.

”Vi møder et Vendsyssel hold, som er kommet rigtig godt fra start i turneringen – og som er favoritter til lørdagens kamp. Det bliver fedt at spille på hjemmebane igen, foran vores eget forrygende publikum. Vi har i den grad brug for opbakningen, og så vil vi gøre alt for at give en sejr i land”, siger cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Kampen starter klokken 14, og der er hotdogs og sodavand til de første 250 i hallen, så det må da siges at være endnu en grund til at tage til håndbold.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler