8. december 2023

Svær opgave venter for Hadsten Håndbold i Pokalturneringen

Der blev mandag trukket lod til 1/16 dels finalerne i Pokalturneringen, også kaldet Santander Cup, og her fik Hadsten Håndbold en svær modstander.

Det var nemlig Silkeborg-Voel der kom op af hatten, og dermed ligner det på forhånd endestationen for Hadsten Håndbolds 1. divisionshold. Silkeborg-Voel spiller i HTH Ligaen, og indtager lige nu 5. pladsen med 30 point, og altså godt på vej til at komme i slutspillet. De råder over flere spillere der er på landsholdet, så der venter en særdeles kompetent modstander.

Dog skal man huske på, at alt kan ske i Pokalturneringen, og Hadsten har ved tidligere lejligheder ydet fin modstand mod ligahold, og om ikke andet, så bliver der i hvert fald mulighed for at se en masse profiler fra den bedste række.

Kampen skal spilles i vestjyskBANK Arena, senest den 14. maj.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler