12. april 2024

Ticketcase sikrer gratis entré til Pokalbrag i vestjyskBANK Arena

Torsdag d. 13/8 kan Hadsten Håndbold igen-igen tage imod et ligamandskab i Santander Cup 1/16-finalen. Denne gang er det Silkeborg-Voel fra Dameligaen der kommer på besøg, mens det igennem de sidste år bl.a. også har været Team Esbjerg, Viborg HK, Aarhus United m.fl. 

Grundet Corona-situationen, vil kampen være underlagt flere større restriktioner, som bl.a. sætter sig på tilskuerkapaciteten til kampen, der ellers måske kunne have været spillet for fuldt hus. Når kampen starter må der maksimalt være 165 tilskuere i hallen, mod normalkapaciteten på 475 tilskuere. Derfor står Hadsten Håndbold også til et tab i forbindelse med entréindtægter, som man kun tager til denne slags kampe. 

For at afhjælpe tabet, har den lokale virksomhed Ticketcase valgt at købe alle billetterne til kampen og lidt til, for at hjælpe klubben i en svær tid. Samtidig har Ticketcase hjulpet med at sætte et billetsystem op, som kan hjælpe klubben frem mod en sæson, hvor det bliver nødvendigt med registrering af tilskuere til alle kampe. Det var noget der lå meget naturligt for ejer Marrtin Rylander, at hjælpe klubben. 

”Selvom mit marked er i hele Danmark, så er jeg bosat i Hadsten og vil rigtig gerne bakke op lokalt. Da Simon kom med en forespørgsel om hjælp til et billetsystem, der kunne hjælpe klubben i den kommende sæson, var jeg naturligvis klar. 
Jeg synes også det er sejt at vi i Hadsten har et så stærkt sportshold der kan repræsentere byen rundt i Danmark, så jeg tænkte om der var andre måder jeg også kunne bakke op om klubben på, og så fandt vi på ideen om at jeg kunne købe alle billetterne og sikre gratis entré til byens borgere til kampen”, fortæller Martin. 

Glæde hos Hadsten Håndbold

Aftalen er også noget der glæder Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold, Simon Buus Olsen. 
”Man bliver jo bare glad helt ind til benet, når Marrtin nærmest smider alt hvad han har i hænderne for at hjælpe os i denne situation, med billetsystem, så vi kan håndtere tilskuere til den kommende sæson. 
At han så oveni, vil sørge for alle kan komme gratis til tophåndbold i Hadsten og samtidig hjælpe os med at dække de tab der utvivlsomt vil være forbundet med markant lavere tilskuerkapacitet, det er jeg og klubben utrolig taknemmelig over. Det er vidst det man kan kategorisere som ægte lokalpatronitisme”, siger Simon. 

Billetterne sættes ”til salg” onsdag kl. 12:00
Her vil man skulle udfylde forskellige formularer, som kun vil blive brugt i forbindelse med smitteopsporing, såfremt der senere skulle vise sig at være en smittet med Covid-19 iblandt publikum. 
Kampen vil være underlagt en længere række restriktioner: 
 – Kapacitet er 165 tilskuere imod normalt 475
 – Der må IKKE være tilskuere/fans fra Silkeborg/Voel til kampen
 – Alle tilskuere skal registreres via billetsystem
 – Der skal være 1 sæde mellem hver tilskuer og man skal sidde ”skævt” ift. rækken foran
 – Der skal sprittes hænder af når man kommer og når man forlader hallen, herunder også ved besøg i café eller toilet
 – Hold afstand og hav tålmodighed ved ankomst
 – Man skal sidde ned under hele kampen
 – Man skal forlade centeret umiddelbart efter kampen er slut

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler