21. maj 2024

Verdensstjerner indtog halgulvet i Hadsten

Det hører til sjældenhederne, at nogle af verdens bedste spillere spiller håndbold i Hadsten, men i går skete det, da Team Esbjergs kvindeligahold spillede pokalkamp mod Hadsten Håndbolds 1. divisionshold.

Der var aldrig for alvor spænding om resultatet, men de lokale Hadsten-kvinder fulgte dog godt med i første halvleg, og var ved pausen blot bagud med 14-20. Efter pausen viste Team Esbjerg dog forskellen på de to hold, og kunne køre en sikker sejr på 20-38 i hus, og dermed også en videre deltagelse i Santander Cup.

Der var godt fyldt op i Vestjyskbank arena på en ellers solbeskinnet søndag, og mange var naturligvis kommet for at få et glimt af spillere som Henny Reistad, Sanna Solberg, Mette Tranborg og Vilde Mortensen Ingstad samt naturligvis Jesper Jensen, der udover at være træner for Esbjerg, også er dansk landstræner.

”At kunne få Team Esbjergs stjerneparade med Henny Reistad, Mette Tranborg, Breistøl, Solberg, Ingstad, med mange flere til Hadsten, og så med verdens bedste træner Jesper Jensen oveni, det er en gave til en klub som vores. Både hvad angår overfor vores sponsorer, men ligeså meget for vores mange ungdomsspillere, der ser de her spillere i tv’et hver uge og specielt ved mesterskaberne idolisere de her piger fra Esbjerg”, fortæller Simon Bus Olsen, der er Event- og Salgschef i Hadsten Håndbold.

Før kampen var der VIP-arrangement for sponsorerne i klubben, og her var der 80 deltagere, hvilket var en stor succes også nævner Simon.
 
”Altså Mathias (Hadsten-træner) og Jesper Jensen ”sælger jo bare billetter”, når de står og fortæller om den forestående kamp, landsholdet som Jesper jo også er træner for og meget andet. At vi er 80 til spisning er rigtig fedt, at vi igen kan samle så mange før kampene. 
Og et stort plus at Favrskovs borgmester Lars Storgaard også kom og bakkede op om Favrskovs højest rangerede sportshold”, fortæller Simon. 

Esbjergenserne havde ikke travlt med at komme hjem, og tog sig derfor god tid efter kampen til at skrive autografer og tale med de mange unge fans, der var dukket op. En flot gestus med tanke på, at der venter en DM-semifinale på onsdag, hvor esbjergenserne er under maksimal pres mod Viborg HK.

Forud for kampen havde der været masser af aktiviteter for hele familien i hallerne og med søndagens kamp, blev der også rundet af for denne sæson, hvilket må siges blev gjort med manér.

Foto: Hadsten Håndbold
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler