23. september 2023

Walentin snupper en sæson mere for Hadsten Håndbold

Helle Walentin Beier har de seneste to sæsoner tørnet ud for Hadsten Håndbold, men det var først i den netop overståede sæson, at 1. divisionsholdet fik glæde af den elegante playmaker.

Helle Walentin spillede den første sæson for klubbens 3. divisionshold, men blev lokket til at genoptage karrieren på et lidt højere niveau igen, og det har vist sig at være så stor en succes, at hun tager en sæson mere. Tidligere har hun blandt andet spillet for Bjerringbro i seks sæsoner, hvor hun gennem de fleste sæsoner viste stor målfarlighed, hvilket man også så flere prøver på i år, blandt andet mod Ringkøbing, hvor hun nettede hele ti gange.

“Jeg er blevet rigtig glad for at spille i Hadsten, og derfor er jeg også klar på endnu en sæson. Jeg føler mig godt tilpas på holdet, og synes at sammenholdet i klubben er godt, så jeg glæder mig til at se mine holdkammerater igen”, udtaler Helle Walentin.

Og netop det med at se sine holdkammerater, er jo lidt af en prøvelse for tiden, da håndbold stadig er suspenderet grundet smittefaren for Corona. Så derfor er Helle også spændt på den nye sæson, og håber samtidig at når de så engang kommer i gang igen, kan få spillet til at flyde lidt bedre, end det man præsterede i år. Her blev det til en placering i bunden af 1. division, hvilket i følge Helle Walentin skyldtes flere forskellige ting.

“For det første er jeg spændt på, hvornår vi kommer i gang igen med at træne, og få gang i forberedelserne til sæsonen. Der ud over håber jeg på, at vi kommer til at vinde lidt mere, så vores placering bliver forbedret. Det tror jeg til gengæld også, at der er gode chancer for, fordi nu er vi blevet spillet sammen, hvilket vi ikke var sidste år, hvor der kom mange nye til klubben. Så nu skal der bygges på, og så skal vores spil nok blive meget skarpere”, lyder vurderingen fra playmakeren.

Også hendes træner, Mathias Broløs, er godt tilfreds med, at Helle fortsætter i klubben, og er sikker på, at man kommer til at se en skarp Walentin efter sommerpausen.

“Helle har været en stor gevinst for holdet gennem sæsonen, hvor hendes store rutine og erfaring har haft væsenlig betydning i flere situationer. Hun har en stor fysik, og er en vindertype der har prøvet meget gennem hendes karriere. Hendes præstationer blev bedre og bedre gennem sæsonen, og derfor glæder jeg mig til at arbejde videre med hende i den kommende sæson”

Hadsten Håndbold sluttede den forgangne sæson af som nummer ni i 1. division.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler