20. marts 2023

Håndboldfest fusede ud

I lørdags var der lagt op til fest og glade dage i vestjyskBANK Arena, da topholdet i kvindernes 1. division, Vendsyssel Håndbold, var på besøg. Masser af tilskuere, gratis pølser og sodavand samt hoppeborg, virkede som en god kombi på en fest i hallen, men Vendsyssel ville det desværre anderledes.

Kampen blev aldrig for alvor spændende, dertil var Vendsyssel for stærke, og kampen endte med det nederlag på 17-29 til Hadsten Håndbold, der producerede for mange fejl gennem kampen. Noget som også Mathias Broløs, cheftræner for Hadsten Håndbold, havde noteret sig.

“Det var en kamp, hvor vi må erkende at Vendsyssel lige nu er et stykke foran os. Vi laver alt for mange fejl i angrebet over hele kampen, og specielt i starten får de hurtigt en stor føring, ved at være kyniske og straffe vores fejl. Vi har nu god tid i træningslokalet til at få arbejdet hårdt frem mod de næste kampe”, udtaler han til klubbens hjemmeside.

Af positive ting fra kampen var, at Jasmin Blak, var hentet op i truppen fra U-19, og hun gjorde et ganske fint indhop i målet, og scorede blandt andet et mål undervejs.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler