10. december 2022

Hadsten-cykelrytter kun slået af Asgreen.

Hadsten rytteren Jeppe Aaskov Pallesen, der kører på Team ColoQuick deltog onsdag aften i gadeløbet i Struer, der lyder det flotte navn Tour Revancen, idet flere af de deltagende ryttere netop har afsluttet det navnkundige løb.

Jeppe Aaskov Pallesen kom ind på en imponerende andenplads kun besejret af Tour de France-rytteren Kasper Asgreen. Bag sig efterlod Pallesen sig bl.a. andre Tour de France-ryttere som Søren Kragh, Mikael Valgren, Jakob Fuglsang og ikke mindst den lokale Tour-helt og det nye helt store navn i dansk cykelsport, Jonas Vingegaard.

Jeppe Aaskov Pallesen lykkedes sammen med Kasper Asgreen og endnu en rytter at slippe afsted på sidste omgang og helt frem til mål. Her kunne Asgreen spurte sig til sejren lige foran Jeppe.

Det lover godt for Hadsten-rytterens deltagelse i det kommende Post Nord Danmark Rundt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler