19. maj 2024

Hadsten Optik Match blev stor succes

I søndags var godt 80 golfspillere samlet på Hammel Golf Klub til Hadsten Optik Match. Trods lidt vind, blev der leveret flot spil på banen i Hammel.

Mette Rasmussen, der er indehaver af Hadsten Optik i Søndergade, spiller ikke selv golf, men var blevet lokket af sin far, Villy, der tidligere har ejet Hadsten Optik, og selv er aktiv golfspiller, til at være med på dagens match.

“Jeg er ikke selv begyndt endnu at spille golf, men når tiden er til det, vil det bestemt være noget jeg vil overveje at begynde på. Det var en rigtig god dag, og der var en masse god snak og stemningen var i top blandt de mange deltagere. Det var en god og anderledes måde at lave lidt promovering på, samtidig med at man også fik motion og frisk luft”, kommer det smilende fra Mette Rasmussen, der efter matchen kunne overrække flotte præmier til tre af deltagerne.

Dagens Vindere:A-Rækken Torben Sneibjerg i minus 2, med Anders Vedel som runner op i par. B-Rækken Mikkel Hessellund med 42 Stableford Point, med Lars Vestergaaard som runner up med 38 point. C-rækken Torben Jensen med 37 Stableford Point med Anders Søding Sørensen som runner up med 36 point

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler