13. juli 2024

”Vi ser frem til at deltage i et af de mest traditionsrige gadeløb på kalenderen”

Sådan lyder det fra Sebastian Andersen, Sportsdirektør i Leopard TOGT, der netop har bekræftet holdets deltagelse i årets Hadsten GadeGrandPrix og han fortsætter; ” vi håber på at give publikum et underholdende cykelløb”.

Leopard TOGT Pro Cycling, der er en fusion af det tidligere RIWAL CYCLING TEAM og Leopard Pro Cycling, stiller med så stærke ryttere som Emil Vinjebo, Andreas Stokbro, Mads Østergaard, Oliver Knudsen og Robin Skivild og de får muligvis også selskab af Mathias Bregnhøj og Kasper Søgaard til Hadstens gadeløb. Holdet har som mål at blive et af verdens bedste kontinentalhold og på sigt vende tilbage til de professionelle rækker.

Og sportsdirektøren har noget at have det i, når han mener, at holdets ryttere kan gøre sig gældende, i hvert fald hvis vi ser på nogle af de seneste resultater. Holdet har i år opnået hele 7 sejre. Det havde to mand med i top 20 til DM og har også meldt klar til Post Nord Danmark Rundt.

Mathias Bregnhøg vandt 3. etape af Flèche du Sud, blev nr 5 til DM og vandt Olympias Tour i foråret, hvor Emil Vinjebo også tog etapesejren på enkeltstarten. De fleste, der følger med i cykelløb kender nok også Emil Vinjebo som ekspertkommentator på TV2 under årets Tour de France.

“Med både Coloquick, Restaurant SuRi – Carl Ras og Leopard TOGT har vi landets mest toneangivende UCI kontinentalhold med i Hadsten Gade GrandPrix”, og som med de ryttere, holdene stiller med, vil sikre os et uhyre stærkt felt” fortæller formand for Hadsten Sport Event og Kultur Anders G. Christensen, der står bag årets Hadsten GadeGrandPrix.

“Til trods for Mattias Skjelmoses flotte sejrsstime og stærke kørsel i touren skal han stå tidligt op, hvis han skal løbe af med sejren, for de tre danske konti-hold kommer alle for at vinde” siger Anders G. Christensen til ByensNyt.

“Men jeg tror i øvrigt ikke vi er færdige med at afsløre rytterprofiler” røber Anders G Christensen lidt kryptisk afslutningvis, uden at ville komme det nærmere lige nu….

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler