18. maj 2024

No logo found

No logo found

Tæt på Charlotte Green

Her på ByensNyt kan du løbende følge vores faste føljeton, som vi kalder Tæt På og hvor vi stiller skarpt på en lokal profil fra 8382. I disse dage har vi fokus på vores kandidater til og medlemmer af kommunalbestyrelsen. Denne gang er det Charlotte Green, der er i søgelyset. Charlotte er overlæge, sidder i byrådet og stiller igen op for det Konservative Folkeparti.

Hvor længe har du boet i 8382?

Siden 1999

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8382?

Den centrale placering tæt på Aarhus og E45 og samtidigt være del af et mindre samfund, hvor der godt sammenhold, handelsliv og alligevel tæt adgang til grønne områder. 8382 har på mange måder alt, hvad man skal bruge i hverdagen.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8382?

Ja, typisk foredrag eller koncerter samt Kunst i Favrskov. Tidligere også været aktiv deltagende i aftenskoleundervisning.

Dyrker du sport/motion i 8382?

Ja, jeg er medlem af lokal cykelklub og motionscenter. I mit job er det svært at passe faste træningstider, så badminton måtte jeg droppe efter et par år 😊

Er du medlem af en forening i 8382?

Ja, Idrætsforening, Det konservative Folkeparti og Rotary 😊

Har du et sted i 8382, som betyder noget særligt for dig?

Terrænet, hvor det er muligt at komme fra skoven og på kort tid op på et højdedrag med udsigt over området. Den afveksling holder jeg meget af og går blandt andet derfor mange ture.

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til 8382-området eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Involvering i det lokale foreningsliv fra starten, så man får kontakter og kendskab til området. Det gør, at man bliver en del af fællesskabet hurtigt.

8382 har jo det meste, men er der noget som du savner?

En istandsættelse af Hinnerup midtby og at udbygningen af fritidsfaciliteter også følger med befolkningsudviklingen 😊

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler