13. august 2022

Tæt på Jens Vodstrup

På ByensNyt går vi fra tid til anden tæt på en personlighed der har en stor relation til 8382 Hinnerup, og hvor vi i de sidste par uger har haft fokus på byrådskandidater, så skifter vi nu fuldstændig genre.

I dag går vi nemlig tæt på Jens Vodstrup, der er ejendomsmægler og medejer af Danbolig Hinnerup, der afslører, hvor hvor i området han har en særlig forkærlighed for, og hvad han synes der mangler i 8382 Hinnerup.

Hvor længe har du boet i 8382?

11 år, vi flyttede hertil, lige da min ældste søn skulle starte i dagpleje.

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8382?

At jeg kan have en velfungerende hverdag med min familie, hvor børnene har skole, fritidsinteresser og kammerater tæt på og hvor vi voksne har det meste af det vi skal bruge tæt på. 

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8382 og hvis ja, hvilke? 

Var med til HOG´s Oktoberfest i år, hvis det går under denne kategori. Bruger af og til biblioteket og glæder mig hver gang jeg ser Hinnerup Garden spille – de er fantastisk dygtige. (Dem kan man faktisk opleve allerede på fredag, når juletræet tændes i Hinnerup, red)

Dyrker du sport/motion i 8382?

Cykler i Frisenborgskoven eller på HOG´s spinninghold.

Er du medlem af en forening i 8382?

Mine drenge er medlem af GUI, Søften Spejderne og HOG. Jeg selv er med i Rotary Hinnerup. Cykel”klubben” hjemme på Humlehaven, den er dog uden kontingent og har et stort socialt aspekt.

Har du et sted i 8382, som betyder noget særligt for dig?

Porten til Linen på Bølvadsvej.

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til 8382-området eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Støt det lokale handels- og erhvervsliv og engager dig i lokalområdet uanset hvad du interessere dig for– så bliver glæden ved at bo og leve her endnu større.

8382 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Jeg er lidt ærgerlig over at vi skal til Risskov eller Hadsten for at spille padle, vi kunne godt bruge nogle indendørsbaner i Hinnerup/Søften.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler