12. april 2024

No logo found

No logo found

2021 blev et godt år for Sparekassen Kronjylland Hinnerup

For nylig kunne Sparekassen Kronjylland præsentere sit årsregnskab for 2021, og det var særdeles positiv læsning. Også for  Sparekassens afdeling i Hinnerup var 2021 et godt år, hvor der blandt andet var stor fokus på boliger.

Hinnerup og omegn vokser i disse år markant i størrelse, og det er også noget de mærker i Sparekassen Kronjylland i Hinnerup, hvor de i 2021 havde stor tilgang af nye kunder, der flyttede til byen i et nybygget hus.

”Sidste år var som helhed for koncernen et rigtig godt år, og vores afdeling var bestemt ingen undtagelse. Vi har virkelig haft nok at se til, og især på boligmarkedet har vi set en vækst der har været imponerende. Det har også bevirket, at vi har fået en del nye kunder i det forgangne år, og faktisk er vi i toppen af koncernen i forhold til vækst på nye kunder, så det er vi selvfølgelig både glade og stolte af”, fortæller afdelingsdirektør Anders Rye Jensen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler