26. februar 2024

No logo found

No logo found

Dansk Computer Center i Søften købt af svensk koncern

Dansk Computercenter, også kendt som DCC er blevet købt af den svenske hardwarreleverandør Foxway og vil gå efter førstepladsen i Europa på sit felt.

“DCC skal fortsætte selvstændigt og skal fortsætte væksten i Danmark. Vi kommer til at levere mere på tjenester inden for cirkulær it, og som en del af Foxway vil det blive lettere med de mange, store enterprise kunder, de har rundt om i Europa,” siger DCC’s direktør Kent H. Jeppesen til mediet ITWatch.

Kent Jeppesen er udover at være direktør og hidtidig medejer af DCC også direktør i DCC Kapital Invest og indehaver af en række ejendomsselskaber og derudover er han formand for Favrskov Erhverv.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler