14. juli 2024

EDC Huset Hinnerup bakker igen op om brysterne i oktober

Det handler om at have det sjovt, MENS man støtter en god sag. Og gennem flere år har EDC Huset fejret Lyserød Oktober i hele oktober måned for at støtte Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne i kampen mod brystkræft. 

Jeanet, som sammen med Jens Christian er indehaver af de 2 butikker, siger: 

“Hos os er det både en fornøjelse og efterhånden en selvfølge at bakke op omkring Kræftens Bekæmpelse. Lyserød Lørdag er et landsdækkende initiativ under “Støt Brysterne”, og gennem de seneste mange år har vi gjort det til vores helt egen Lyserød Oktober. Vi sætter en hel måned af til den gode sag og pynter butikkerne med lyserøde balloner, sløjfer og tørklæder”, udtaler hun og fortsætter: 

“På vores Facebook side og i vores butikker kan I alle deltage i vores store Lyserøde Oktober-konkurrence, hvor man kan vinde et gavekort på 1.500 kroner til grønne planter og smukke krukker hos DECOPLANT. I er velkomne til at kigge ind hos os og udfylde et lod og dermed deltage i vores konkurrence. For hver konkurrencedeltagelse donerer vi et beløb til Støt Brysterne”. 

I forvejen bakker EDC Huset massivt op omkring Kræftens Bekæmpelse via deres årlige sponsorat til vores lokale Stafet for Livet, og nu fejrer EDC-teamet hele oktober med en konkurrence på Facebook og i butikken om planter og krukker til dit hjem.

“Vi hygger os og laver en masse sjov i løbet af Lyserød Oktober, men først og fremmest bakker vi op om et godt formål og en meget alvorlig sag.”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler