22. maj 2024

No logo found

No logo found

Favrskov Erhverv inviterer til morgenmødeVær med allerede fra starten, når Favrskov Erhverv inviterer til morgenmøde

Første morgenmøde finder sted hos Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus på onsdag d. 12. januar kl. 8:00, hvor alle interesserede virksomheder i Favrskov Kommune er velkommen. Her kommer der fokus på sundhed på arbejdspladsen, hvordan det kobles sammen med effektivitet og bundlinje og hvordan din virksomhed kan udnytte denne viden evt. i et samarbejde med Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus. Morgenmødet kræver tilmelding, da det inkluderer lækker (naturligvis sund) morgenmad. 

Indholdet på morgenmøderne i Favrskov Erhverv vil variere. Nogle gange vil et netværksmedlemmerne invitere og holde oplæg om et udvalgt emne, det kan også være en anden oplægsholder, eksempelvis en af Favrskov Erhvervs samarbejdspartnere der, efter en præsentation af værtsvirksomheden, holder et fagligt oplæg.

Du kan tilmelde dig her: Morgenmøde

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler