26. januar 2022

Favrskov Erhverv inviterer til morgenmødeVær med allerede fra starten, når Favrskov Erhverv inviterer til morgenmøde

Første morgenmøde finder sted hos Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus på onsdag d. 12. januar kl. 8:00, hvor alle interesserede virksomheder i Favrskov Kommune er velkommen. Her kommer der fokus på sundhed på arbejdspladsen, hvordan det kobles sammen med effektivitet og bundlinje og hvordan din virksomhed kan udnytte denne viden evt. i et samarbejde med Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus. Morgenmødet kræver tilmelding, da det inkluderer lækker (naturligvis sund) morgenmad. 

Indholdet på morgenmøderne i Favrskov Erhverv vil variere. Nogle gange vil et netværksmedlemmerne invitere og holde oplæg om et udvalgt emne, det kan også være en anden oplægsholder, eksempelvis en af Favrskov Erhvervs samarbejdspartnere der, efter en præsentation af værtsvirksomheden, holder et fagligt oplæg.

Du kan tilmelde dig her: Morgenmøde

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °