6. december 2023

No logo found

No logo found

Ingen stigninger på fjernvarmen i Hinnerup

Et af de helt store samtaleemner for tiden er prisen på varme, som mange steder, blandt andet i Ulstrup, er varslet til at stige markant. Det gør sig dog ikke gældende i Hinnerup og omegn, hvor priserne holdes i ro.

I Ulstrup blev der før jul meldt ud, at priserne kunne stige med op til 185% i løbet af 2022, disse udmeldinger er dog modereret en del hen over de sidste dage, men prisstigninger ser dog ud til at være uundgåelige. I Hinnerup ser det anderledes ud, og her har Hinnerup Fjernvame meldt ud, at priserne holdes i ro, og der er dermed ikke udsigt til prisstigninger i 2022.

Priserne er også uændret, hvis man skal tilsluttes som fjernvarmekunde, og værket fortæller videre på deres hjemmeside, at der faktisk ikke har været prisstigninger de sidste fem år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler