26. januar 2022

Lyngsøe A/S en lokal succeshistorie

Lyngsøe A/S i Søften er landets ældste og en af landets største producent af designede carporte i galvaniseret stål men er meget mere end det.

I mere end 20 år har virksomheden, der i dag beskæftiger 35 medarbejdere leveret carporte, overdækninger, redskabrum og afskærminger til private og virksomheder i både Danmark og Tyskland.

Virksomheden er startet i Hadsten men flyttede til Søften i 2009 i et dengang helt nyt eget byggeri, hvor rammerne for vækst var bedre til stede. Virksomheden blev kendt på at levere carporte til private i galvaniseret stål men har siden bredt sig og udviklet en lang række andre produkter og har i dag også en stor produktion til boligselskaber og typehusfirmaer.

Hver dag året rundt rejses der tre-fire carporte eller overdækninger rundt omkring i landet og det kræver en effektiv produktions-, lager- og montagestyring og et stærkt grundlag fra virksomhedens tegnestue.

Senest har tyskerne også fået øjnene op for de flotte produkter fra Lyngsøe i Søften og en del af produktionen går nu også hertil.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °