22. maj 2024

No logo found

No logo found

Lyngsøe A/S en lokal succeshistorie

Lyngsøe A/S i Søften er landets ældste og en af landets største producent af designede carporte i galvaniseret stål men er meget mere end det.

I mere end 20 år har virksomheden, der i dag beskæftiger 35 medarbejdere leveret carporte, overdækninger, redskabrum og afskærminger til private og virksomheder i både Danmark og Tyskland.

Virksomheden er startet i Hadsten men flyttede til Søften i 2009 i et dengang helt nyt eget byggeri, hvor rammerne for vækst var bedre til stede. Virksomheden blev kendt på at levere carporte til private i galvaniseret stål men har siden bredt sig og udviklet en lang række andre produkter og har i dag også en stor produktion til boligselskaber og typehusfirmaer.

Hver dag året rundt rejses der tre-fire carporte eller overdækninger rundt omkring i landet og det kræver en effektiv produktions-, lager- og montagestyring og et stærkt grundlag fra virksomhedens tegnestue.

Senest har tyskerne også fået øjnene op for de flotte produkter fra Lyngsøe i Søften og en del af produktionen går nu også hertil.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler