27. maj 2024

No logo found

No logo found

Netto fortsætter i Hinnerup trods forårets butiksåbning i Søften

Når en nye Netto-forretning til marts åbner i Søften, får det ikke indflydelse på den hidtidige butik i Hinnerup. Kæden ser snarere en fremtid med en udvidelse end lukningsfare.

Rygter om fremtiden for Netto i Hinnerup har floreret. Der har været bekymring for, at den skulle lukke, når kæden åbner en helt ny forretning i Søften. Men det kommer ikke til at ske, lyder det til ByensNyt fra Salling Group, der står bag Netto-kæden.

”Det kan jeg helt klart afkræfte. Vi har ingen planer om at lukke butikken i Hinnerup”, siger Carsten Hadsbjerg, der er udviklingsdirektør i koncernen.

Den kommende butik i Søften skulle have stået færdig allerede sidste sommer. Det lykkedes af forskellige årsager ikke, men nu er forventningen, at den åbner inden påske. Efter planen holdes der første åbningsdag i marts, hvis vind og vejr ikke spænder ben for det sidste arbejde på butikken.

Alt i forretningen kommer til at stå helt nyt, og den bliver større end Netto i Hinnerup. Her rykkede man ind i de mindre lokaler i 2017, da kæden overtog Kiwi og deres forretning i Hinnerup. Ifølge udviklingsdirektøren kan butikkens størrelse være en udfordring i forhold til varer og indretning, men gode medarbejdere sikrer, at butikken er i god gænge.

De to butikker kommer til at køre uafhængigt af hinanden, og den kommende åbning får derfor ikke konsekvenser. Hvis Carsten Hadsbjerg skal se på Hinnerup-forretningens fremtid, ser han snarere en udvidelse frem for lukningsfare.

”Jeg vil da ikke udelukke, at vi måske søger en udvidelse af den eksisterende butik i Hinnerup. For Hinnerup er i sig selv et spændende marked, og vi har ingen planer om at fraflytte”, siger han.

Mads Hvid
Mads Hvid
Mads Hvid er uddannet journalist og skriver for ByensNyt med udgangspunkt i 8382 Hinnerup. Mads er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere skrevet for DK Medier. I dag bor han i Aarhus, men er født og opvokset i Søften.

Relaterede artikler